Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Venlo

Trouwringen kopen in Venlo

Op zoek naar trouwringen in Venlo? Trouwringenspecialist Le Mariage heeft het grootste aanbod trouwringen en verlovingsringen van Venlo en omgeving. Als onderdeel van Silvrants Edelsmid kun je ook geheel op maat gemaakte ringen laten maken. Bijvoorbeeld met een hartslag of vingerafdruk. The answer is yes! Onze goudsmid maakt alles mogelijk.

Vlak onder Venlo ligt Baarlo waar Le Mariage Trouwringen is gevestigd. Binnen een kwartier rijden van Venlo kun je een uitgebreide collectie trouwringen bekijken van merken zoals EGF, Meister en Edel Design. Ook voor verlovingsringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om de verlovingsring voor jouw droomvrouw te realiseren.

Maak via onderstaande button een afspraak en we nemen uitgebreid de tijd voor je om je de grootste collectie trouwringen van Venlo te laten zien. Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor je aan de slag om te kijken welke fantastische trouwringen we voor je kunnen ontwerpen.

Le Mariage Trouwringen Venlo staat garant voor persoonlijk advies, aanbod in alle prijsklassen, het leveren van uitsluitend topmerken en een levenslange garantie op je gekochte ringen. Uiteraard zijn wij in het bezit van het Keurmerk Trouwen. Graag tot snel in ons atelier!

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak