Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Rotterdam

Le Mariage; de trouwringenspeciaalzaak van Rotterdam

Rotterdam, wereldhavenstad. Een dynamische stad die zichzelf steeds blijft vernieuwen op elk gebied, waaronder ook trouwringen. Niet alleen de imposante skyline, bijzondere architectuur en vooraanstaande horeca maar ook zeker het winkelgebied en het aanbod van bijzondere detailhandel maken Rotterdam tot een stad die je steeds kunt blijven ontdekken. In en rondom deze prachtige stad is er vanaf 1 augustus onze mobiele service van Le Mariage. Hier moet je zijn voor een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod aan trouw- en verlovingsringen!

De persoon die jullie helpt in deze regio is Mara. Haar enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat steeds meer stellen de weg naar haar vinden door de positieve ervaringen van anderen. Zoeken jullie dus de perfecte trouwringen of zoek je die ene, perfecte verlovingsring maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 071-5326582 of stuur een mailtje naar rotterdam@lemariage.nl

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen

Werkwijze Le Mariage Trouwringen Rotterdam

Na zeven jaar een fysieke winkel te hebben gehad is Le Mariage Rotterdam vanaf 1 augustus 2018 gesloten op Locatie Schoonoordstraat en sindsdien is er dus, voor een gelimiteerd aantal klanten per jaar, de mogelijkheid om Mara, op afspraak thuis te laten komen. Dit vereist wel een beetje vooronderzoek zodat zij met een gerichte collectie langs kan komen maar ook de mogelijkheid van het zelf ontwerpen kan gewoon aan jullie eigen keukentafel.

Voor de verlovingsringen hebben wij de Secret Service. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je een verlovingsring kunt uitzoeken op een tijdstip dat jou past. Ook de locatie is flexibel. Wees niet bang dat we je op een onhandig moment opbellen, ook hier houden wij rekening mee en de communicatie verloopt uitsluitend via mail of berichtjes.

Nog steeds dus de persoonlijke aandacht alleen dan nóg servicegerichter!

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak