Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Roosendaal

Trouwringen kopen in Roosendaal

Roosendaal, een unieke stad met een rijke geschiedenis die al teruggaat tot de twaalfde eeuw. In deze stad, met zijn prachtige karakteristieke uitstraling is altijd wat te beleven en de groene omgeving is ook ideaal voor fietsers en andere natuurliefhebbers. Roosendaal heeft talrijke, gezellige terrassen, mooie winkelcentra, een bruisende binnenstad en natuurlijk een trouwringenspeciaalzaak. In de Passage, die volledig gebouwd is in Italiaanse Barok stijl, vergeet je bijna naar de winkels te kijken omdat de entourage ervoor zorgt dat je ogen te kort komt. Qua sfeer is trouwringen kopen in Roosendaal dus een fantastische beleving! In het hart van het centrum van deze drukke en gezellige winkelstad vinden jullie de Roselaar, een druk bezocht, overdekt winkelcentrum en hier vinden jullie onze meest zuidelijke vestiging van trouwringenspecialist Le Mariage Trouwringen Roosendaal.

Hoe werken wij...

Le Mariage Roosendaal is onderdeel van Ellen Juwelier. Deze drukke vestiging wordt volledig gerund door een ijzersterk vrouwenteam met veel ervaring op het gebied van trouwringen en verlovingsringen. Met hun enthousiasme, inlevingsvermogen en kennis zullen zij jullie adviseren en luisteren naar jullie wensen en budget op zoek naar de perfecte trouwring. Zo gaan jullie altijd tevreden en met een goed gevoel de deur uit.

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen

Openingstijden Le Mariage Trouwringen Roosendaal

Maandag 11.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 21.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
Gelieve een afspraak te maken.
0165-542850
roosendaal@lemariage.nl

Wij zijn geopend tijdens de winkeltijden dus binnenwandelen kan altijd. Het liefst helpen wij jullie op afspraak zodat we zeker weten dat wij jullie de tijd en aandacht kunnen geven die jullie verdienen. Zin om te komen kijken naar onze collectie trouw- en verlovingsringen? Bel ons dan of maak een afspraak!

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak