Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Roosendaal

Trouwringen kopen in Roosendaal

Na meer dan 1000 tevreden trouwkoppels die we in en rondom Roosendaal van prachtige trouwringen hebben mogen voorzien is Le Mariage verhuist. Op nog geen 15 minuten rijden van Roosendaal rijdt u zo de centrum van Halsteren binnen waar onze nieuwe filiaal is gevestigd. Uw auto voor de deur parkeren om in alle rust het meest uitgebreide trouw- en verlovingsringen van Brabant te bekijken? Geen probleem, parkeren in ons pittoreske dorpje is GRATIS waardoor een dagje ringen uitzoeken uitstekend te combineren is met het culinair genieten in ons Brabantse pareltje.

trouwringenspeciaalzaak Le Mariage Roosendaal

Hoe werken wij...

Le Mariage Halsteren is onderdeel van Juwelier goudsmid Ooms. Deze vestiging aan de Dorpstraat 136 heeft bij de nieuwbouw in 2016 als geen ander een duidelijke scheiding weten te maken tussen een juwelier met trouwringen en dé trouwringen-juwelier. Binnen de moderne en geheel vernieuwde zaak met ruime collecties horloges en sieraden is een ruime plek gecreëerd waar je in alle rust de uitgebreide collecties trouwringen kunt bekijken. Naast de vele merk-trouwringen van o.a. Aller Spanninga, Breuning, Saint Maurice, Gerstner, EGF, Meister, Pas Diamonds, R&C...biedt Le Mariage Halsteren je ook de mogelijkheid voor custom made trouwringen. In eigen atelier en onder leiding van Anton Ooms zullen de ervaren goudsmeden met hun enthousiasme en inlevingsvermogen er alles aan doen om onze slogan, wat je ook vraagt the answer is YES waarmaken!

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen

Zoeken jullie dus de perfecte trouwringen of zoek je die ene, perfecte verlovingsring maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0164-630132 of stuur een mailtje naar roosendaal@lemariage.nl

Heb je een ring, of een bepaald merk op het oog die wij niet direct in onze collectie hebben? Stel je vraag, deze kost niets. Misschien kunnen wij de bewuste ring ook wel leveren. Wij kijken er naar uit jullie te helpen!

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak