Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Leiden

Le Mariage; dé trouwringenspeciaalzaak van Leiden

Leiden, de geboortestad van Rembrandt, een rondvaart langs de grachten, de Universiteit met maar liefst zeven faculteiten, de muurgedichten, de Soldaat van Oranje, het Leids ontzet..., kortom een stad vol ontdekkingen, een stad met een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad; niemand zal zich hier vervelen. Een dagje Leiden en trouwplannen? Dan kun je niet om Le Mariage heen.

De Rembrandtwandeling waarbij alle authentieke Rembrandtlocaties in de Leidse binnenstad met elkaar worden verbonden. Deze leidt je langs de geboorteplek van Rembrandt, het atelier van leermeester Jacob van Swanenburgh en de Latijnse school waar Rembrandt naar school ging.

Een rondvaart over de 28 kilometer aan grachten en singels en met maar liefst 88 bruggen vaar je langs de musea, de Leidse hofjes en vele historische gebouwen met prachtige gevels. Daarnaast vind je op de vele plekken nabij de grachten eet- en drinkgelegenheden. Vaak met het terras direct aan het water. Leiden heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar poorten stromen. Ontdek en ervaar deze historische stad vanaf het water.

Een wandeling langs de muurgedichten. Het project 'Gedichten op Muren' is in 1992 gestart en in 2005 afgerond. De muurgedichten zijn in verschillende talen geschreven en bedoeld voor iedereen.

Fantastische musea met meesterwerken van Rembrandt en Lievens, dinosaurusskeletten, Wajangpoppen uit Indonesië, een Egyptische tempel, Corpus, een reis door het menselijk lichaam....

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen
trouwringenspeciaalzaak Le Mariage Leiden

Waar vind je ons? Op een steenworp afstand van het pand van café Barrera op het statige Rapenburg, waar de Soldaat van Oranje woonde, loop je zo de Kloksteeg in. Op nummer 11 is de 7e trouwringenstudio van Le Mariage per 1 september 2017 geopend. Een speciaalzaak met uitsluitend verlovings- en trouwringen waar kennis, ervaring, ambacht en moderne 3-D technieken nagenoeg iedere wens van de klant kunnen verwezenlijken. Wat je ook zoekt, the answer is yes.

Met de auto? Leiden heeft een autoluwe binnenstad. Je kunt de auto het best parkeren in één van de 8 parkeergarages of één van de zes parkeerterreinen. Met een paar minuten lopen kom je in de monumentale centrum van Leiden.

Openingstijden Le Mariage Trouwringen Leiden

Op afspraak.
071-5326582
leiden@lemariage.nl

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak