Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Haarlem

Trouwplannen?

Le Mariage, ongetwijfeld één van de vele aanbieders van verlovings-en trouwringen in de omgeving van Haarlem, maar wèl de enige die zich uitsluitend bezig houdt met datgene waar jullie naar op zoek zijn, dé ring!

Le Mariage Haarlem is een speciaalzaak met flexibele openingstijden en een enorm aanbod van traditionele-, design-, en gepersonaliseerde ringen. Voor ca. 1,5 uur hebben jullie de winkel voor je zelf. Wat jullie ook willen, vragen of bedenken, the answer is yes. Daarin zijn we uniek, onderscheidend en beloond. Uniek door open te gaan op een tijdstip wat jullie het beste uitkomt. Beloond door de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) met het Keurmerk Trouwen en door de vakjury 2x onderscheiden met de nominatie voor de Dutch Wedding Award in de categorie trouwringspecialist van het jaar.

Op zoek naar dé ring? Garantie dat jullie slagen kunnen we niet geven. Wel garanderen wij dat dit bezoek jullie kennis wat betreft de pasvorm, de materiaalkeuze, de legering, de juiste breedte, de dikte, de hardheid, de diamantkeuze, het merk, het productieproces, het prijsverschil etc. zodanig heeft vergroot dat de opmerking „een ring is een ring” in het vervolg achterwege gelaten kan worden. Wij zijn tenslotte geen juwelier die naast hun traditionele sieraden ook wat trouwringen verkopen, nee, wij zijn Le Mariage. Wat je ook vraagt, the answer is yes.

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen
trouwringenspeciaalzaak Le Mariage Haarlem

Openingstijden Le Mariage Haarlem

Dat bepalen jullie zelf. Wij passen ons aan en gaan open op een tijdstip wat jullie het beste uitkomt. In de ochtend, middag of avond, doordeweeks of in het weekend, aan jullie de keus. Liever vandaag nog de meest uitgebreide collectie van Haarlem bekijken? Wil je weten hoe snel dat kan? Bel 023-5767884 en je weet het.

Le Mariage Haarlem 9.9 uit 123 ervaringen

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak