Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Haarlem

Le Mariage in 1999 nog uniek, speciaal en bijzonder als de eerste winkel in Nederland waar uitsluitend trouw- en verlovingsringen werden verkocht, maar inmiddels één van de vele speciaalzaken die de grootste en meest uitgebreide trouwringen collectie trouwringen claimt. Om onze leidende positie te behouden en verder te versterken zijn we altijd op zoek naar de nieuwe producten en ontwikkelingen. Innoveren en vooruitdenken, daar staan wij voor. Door deze unieke manier van werken, kennis en geloof in eigen kunnen zijn we meerdere malen genomineerd voor The Dutch Wedding Award en in 2018 door de meest onafhankelijke trouwsite, The Perfect Wedding op de top 3 lijst gezet van de best beoordeelde trouwring-specialisten van Nederland. Of we trots zijn? Meer dan trots!!!

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen
trouwringenspeciaalzaak Le Mariage Haarlem

WAAROM LE MARIAGE?

Flexibele openingstijden
De winkel is open op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt. In de ochtend, middag of avond, 7 dagen per week. Ongestoord en vrijblijvend passen, vragen stellen.....Voor 2 uurtjes is de winkel voor jullie.

Geen koopverplichting
Zijn jullie verplicht om de ringen af te nemen? NEE!. Het moet een ring zijn die bij je past, waar je blij van wordt. Hoe lossen we dit op? Wij crediteren de ring (en) volledig en gaan als de bliksem op zoek naar dé ring waar je volmondig JA tegen zegt.

Uitleen/bestelling trouwsieraden
De ringen, de jurk, het pak, de fotograaf, de locatie..., het moet allemaal top en daar hangt een prijskaartje aan. Om de kosten enigszins te drukken, biedt Le Mariage Haarlem je de mogelijkheid om een bruidssieraad geheel kosteloos te lenen of tegen inkoopprijs te bestellen. Een parelcollier, een ketting, oorbellen, manchetknopen,.... Onze core business is en blijft trouw- en verlovingsringen. Alle bijbehorende accessoires zien we als extra service.

River Platina Trouwringen
Platina! Taai, hard, hypoallergeen, doch niet echt wit. Als deelnemer van "de trouwringjuwelier" werkt Le Mariage nauw samen met de leverancier van river platina. Deze enorme harde legering met een extreem witte kleur is met 97,3% de meest edele en kostbare legering op aarde. River platina maakt trouwringen rodineren overbodig.

Royal Mokume
Royal Mokume is het product van geavanceerde technieken om de eeuwenoude edelsmeedkunst van Mokume Gane met platina te kunnen maken. Iets wat traditioneel onmogelijk was bij trouwringen door de extreme hardheid van platina. Deze technieken zijn speciaal door onze Japanse leverancier ontwikkeld en beschermd door een patent, zodat ze nergens anders worden toegepast. Wederom uniek dus.

Quick decision days
Voor "snelle beslissers" heeft Le Mariage Haarlem voor een aantal traditionele, doch concurrerende trouwringmerken een aardige korting. Het werkt heel simpel. Iedere donderdag van 10.00-22.00 hebben jullie 50 minuten de tijd om dé ringen te bekijken en eventueel te bestellen voor een zeer scherpe prijs.

Onze merken
Naast de traditionele trouwringmerken als Breuning, Collection Ruesch, Edel Design en Saint Maurice is Le Mariage Haarlem ook offici?le deler van Code Royal, EGF, Meister, Furrer Jacot, Gerstner, Sickinger,Vincent van Hees...., maar ook van de wereldberoemde Mokume Gane designer, Jaume Labro. Traditioneel, design, uniek, bijzonder.... met hartslag, vingerafdruk, houtnerf structuur van mokume gane, gezichtsprofiel, contouren van je lievelingsstad...,? Wat je ook vraagt, wij hebben het. Onze slogan, wat je ook vraagt, "the answer is yes" zullen we altijd waarmaken.

Overtuig je zelf en maak een afspraak in Haarlem. Koffie, thee of een wijntje staan klaar.

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak