Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Baarlo, Limburg

Le Mariage; de trouwringenspeciaalzaak van Baarlo, Limburg

Limburg, Baarlo, het karakteristiek kastelen dorp aan de linkeroever van de Maas, gelegen in het natuurrijke land van Peel en Maas. Dit pittoreske dorpje op 8 kilometer van Venlo en 30 kilometer van Roermond is bij uitstek geschikt om trouwringen uit te zoeken en te combineren met alle ontspanningsmogelijkheden die Baarlo met zijn fraaie landschappelijke afwisseling jullie kan bieden. Prachtige fiets- en wandelroutes die langs 4 kastelen van Baarlo gaan; d'Erp, de Berckt, de Raay en kasteel Scheres, waar de beroemde Japanse kunstenaar Tajiri zich in 1962 vestigde. Zijn 7 tal kunstwerken met het thema "verbinding" zijn via de prachtige knopen-wandelroute te bezichtigen. Een oversteek over de Maas waar het veerpontje jullie om de 10 minuten naar kloosterdorp Steyl vaart of bezoek aan onze Limburgse trots, de Hertog Jan Brouwerij in Arcen met de maashopper.... Kortom, combineer jullie bezoek aan de meest innovatieve trouwringenspecialist Le Mariage met een dagje Limburgse ontspanning.

Le Mariage Baarlo (Limburg) is een onderdeel van Silvrants Edelsmid. Deze vestiging wordt gerund door een fantastisch damesteam, die onder leiding staan van edelsmid Tonny Silvrants. Met haar jarenlange ervaring als goudsmid heeft Tonny als geen ander haar passie voor het ambachtelijke goudsmeden weten te combineren met innovatieve designprogramma's uit het moderne computertijdperk waar nagenoeg iedere wens van de klant verwezenlijkt wordt. Door de combinatie van ambacht en 3D technieken heeft Tonny zich ontpopt tot een van de meest innovatieve goudsmeden van Nederland.

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen
trouwringenspeciaalzaak Le Mariage Baarlo in Limburg

1000 en 1 paar trouwringen, verlovingsringen en gouden zegelringen van nagenoeg alle bekende merken als de trouwringjuwelier, Insignety trouwringen met vingerafdruk of hartslag, Aller Spanninga, Alliance, Auro Design, ARS, Cardillac, Collectie Ruesch, DeuXX, Duo of Love, EGF, Edel Design, Furrer Jacot, Gerstner, Liberté, Meister, Pas Diamonds, Promises, Saint Maurice, Vincent van Hees, Titan Factory....

Natuurlijk kunnen wij ook in ons eigen goudsmidatelier van Silvrants edelsmid dé trouwring smeden waar jullie eigen inbreng bepalend is.

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de unieke en uitgebreide collectie van collega goudsmeden zoals: titanium met goud gecombineerde trouwringen van Maurits Rademaker, Marion Knorr, Cardillac, Face to face trouwringen met elkaars gezichtsprofiel en Vincent van Hees...

Naast het ruime aanbod merken bieden wij ook eigen ontwerpmogelijkheden met de meest revolutionaire designoplossingen van topmerken met De Trouwringjuwelier configurator Limburg en de Nederlandse Insignety trouwringen, verlovingsringen of gedenksieraden met elkaars hartslag, vingerafdruk of eigen handschrift.

Het moge duidelijk zijn waarom onze slogan 'the answer is yes' is. Wat jullie ook willen, wij hebben het. Wij zijn immers niet zo maar een juwelier met trouwringen, wij zijn Le Mariage Baarlo in Limburg & Silvrants edelsmid.

Een perfecte combinatie van juweliers trouwringen collecties met een goudsmids atelier gelegen in Baarlo, tussen Venlo, Roermond, Maastricht en Eindhoven.

Zoeken jullie eenvoudige of bijzondere trouwringen of zoek je die ene, perfecte verlovingsring. Liever verloven of trouwen met een gouden zegelring?

Willen jullie liever heel persoonlijk op een ander tijdstip afspreken op zondag of in de avond?

Dat kan, bel of mail voor een afspraak in overleg naar 077-4773141 of stuur een mailtje naar baarlo@lemariage.nl

We nemen graag de tijd en rust voor jullie om samen met jullie de perfecte trouwring of verlovingsring te ontwerpen/kiezen, helemaal naar jullie wens.

Openingstijden Le Mariage & Silvrants edelsmid, Trouwringen designlounge Baarlo, tussen Venlo en Roermond in Limburg

Openingstijden Le Mariage Trouwringen Baarlo

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00-12:30, 13:30-18:00
Woensdag 10:00-12:30, 13:30-18:00
Donderdag 10:00-12:30, 13:30-18:00
Vrijdag 10:00-12:30, 13:30-20:00
Zaterdag 09:00-16:00
Zondag gesloten
gratis parkeren bij de zaak.
Liever een afspraak buiten onze openingstijden in overleg? Bel of mail me dan.
077-4773141
baarlo@lemariage.nl

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak