Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen van Le Mariage

Bij ons vinden jullie een zeer ruime keuze aan trouwringen van Europese topmerken. Buiten de zeer grote aanwezige collectie is er ook nog de mogelijkheid tot zelf ontwerpen in één van onze 3-d programma's of het laten vervaardigen van een eigen ontwerp door één van onze goudsmeden. Wat jullie ook zoeken, robuust of elegant, strak of organisch, modern of juist klassiek, goud, palladium of platina, Le Mariage heeft het in huis!

bekijk hieronder onze collectie trouwringen

Trouwringen van merk EGF
Trouwringen van merk Breuning
Trouwringen van merk Edeldesign
Trouwringen van merk Insignety
Trouwringen van merk Ruesch
Trouwringen van merk Saint Maurice
Trouwringen van merk Meister
Trouwringen van merk Promises
Trouwringen van merk Gerstner

Wil je onze hele collectie trouwringen zien?

Maak een afspraak

Merk EGF

Over exclusief gesproken.... De combinatie van innovatie en kwaliteit aan de ene kant en traditie en emotie aan de andere kant heeft er voor gezorgd dat de trouwringen fabrikant Eduard G. Fidel in de afgelopen 80 jaar zijn uitgegroeid tot één van de leiders in de internationale verlovings- en trouwringenbranche. De traditionele goudsmeedkunst is verweven met de modernste technieken. Alleen zo kunnen zij de compromisloze kwaliteit bieden die zij zo hoog in het vaandel hebben staan. Ringen van EGF staan garant voor vakmanschap.

Binnen de collecties kan iedereen zijn eigen stijl terugvinden of zelfs creëren. De hoogwaardige trouwringen worden gekenmerkt door exclusiviteit, elegantie en draagcomfort. Met de ringenconfigurator is het mogelijk om in een handomdraai persoonlijke ringen te ontwerpen. Door verandering van breedte, vorm, legering en de zetting van de briljanten kan men een perfect en individueel model ontwerpen. Iedere verandering is direct zichtbaar en voorzien van de actuele prijs.

Het is moeilijk te omschrijven welke collectie zich onderscheidt van een ander merk. Iedere ring van EGF is uniek en van uitzonderlijke kwaliteit. Toch zijn er 2 collecties die wij onder de aandacht willen brengen.

De eerste is de bijzondere parelvoeg collectie. Met dit meest innovatieve ontwerp heeft EGF een ring gecreëerd met een hmm of wauw gevoel. Eindeloze variaties waarbij modern en vintage bij elkaar komen. Bij het "wauw" gevoel heb je een ring die bij je past, een bijzondere ring die je met plezier gaat dragen, een ring met "ik" gevoel. Bij "hm" gaat je zoektocht verder.
De tweede is de EGF platina collectie waarin je zelf bepaalt waar de exclusiviteit stopt. Platina, ook wel het neusje van de zalm genoemd, is het meest edele en duurzame metaal op aarde. EGF gaat nog een stap verder. Als één van de weinige trouwringproducenten heeft EGF ook mogelijkheid om dé ring te produceren in Platingold waarbij platina 950 gelegeerd wordt met 18 krt goud. Deze meest edele legering heeft uitzonderlijk hoge hardheid en is van kleur nog witter dan gerhodineerd wit goud. Door zelf te kunnen spelen met vorm, dikte, breedte, oppervlaktebehandeling etc. is het mogelijk om zelf de prijs van deze meest exclusieve collectie in één oogopslag één op één te vergelijken met legeringen in goud, palladium of in platina 600. Sterke punten van EGF trouwringen zijn de exclusiviteit van de ringen met uitmuntende kwaliteit en perfecte service. Vooral de hardheid van de EGF ringen is uitzonderlijk te noemen.

 

Zeker een aanrader!! Ze denken met je mee en geven hun eerlijke mening. Service is er goed, wij hebben onze ringen al ver van te voren uitgezocht en tot aan een bruiloft mochten de ringen in hun kluis liggen en we mochten ze tussendoor gewoon nog bekijken. We hebben onze ringen nu meer dan een jaar en zijn er nog steeds super blij mee.

Merk Breuning

Een mooi en traditioneel Duits familiebedrijf anno 1927 dat voor ieder budget een prachtige en zeer uitgebreide collectie trouwringen heeft neergezet. Of je nu kiest voor een zware of lichte ring in zilver, palladium, wit-, geel-, rosé-, rood- of zwartgoud in 8, 9, 14, of 18 karaat of in het meest duurzame platina met veel, weinig of geen diamant, Breuning heeft het of maakt het.

Het aanbod van Breuning trouwringen is zo enorm dat bijna iedere collectie wel iets unieks te bieden heeft. Toch zijn er 2 specifieke collecties die wij graag onder de aandacht brengen. De eerste is de innovatieve Black & White collectie waarbij de ringen een creatief lijnenspel vormen tussen wit en zwart goud in combinatie met witte of zwarte diamant. De tweede is de Design collectie, zware design trouwringen verkrijgbaar in alle kleurencombinaties en veel diamant die qua prijs zeer gunstig liggen ten opzichte van de bekende topmerken.

Sterke punten van Breuning trouwringen zijn het selectieve dealerschapbeleid en de marktpositionering die nagenoeg in alle segmenten van de markt te vinden is.

Merk Edeldesign

Dit 100% NL product is gegarandeerd het beste wat een Nederlandse producent kan bieden op het gebied van trouwringen. Edel Design levert gegarandeerd wat u en wij van hen verwachten. Unieke made in Holland trouwringen van de allerhoogste kwaliteit. In een klein maar supermodern atelier wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. Door gebruik te maken van deze moderne technieken bereikt de edelsmid een ongekende graad van perfectie. Edel Design trouwringen zijn verkrijgbaar in wit-, geel-, rosé-of roodgoud evenals in platina.

Edel Design heeft een zeer ruim ringenaanbod waarin diverse soorten ringen kris kras door elkaar lopen. Wel is er bewust gekozen om het aanbod te splitsen in de 3 en de 4 sterren collecties of beter gezegd, het midden en het hoge segment. In de 3 sterren collectie zien we veel vergelijkbare modellen die bij nagenoeg alle Edel Design dealers te bewonderen zijn. Uw gunfactor en een stukje nationalisme zal bepalend zijn of u voor een 100% NL product kiest of voor een goedkopere variant. In de 4 sterren collectie is er naast look a like optie geen ander keuze. Deze schitterende collectie van Nederlands bodem is gewoon niet te vergelijken. Stuk voor stuk aparte modellen met of zonder diamant van uitzonderlijke kwaliteit die in Nederland niet te evenaren is. De enige optie om met een vergelijkbare ring het "Ja" woord te geven, is om deze na te laten maken. Is ook een keuze!

Sterke punten van deze Brabantse trouwringenproducent zijn de exclusiviteit van de ringen en de mogelijkheid om alle denkbare wijzigingen door te voeren. Door hun kleinschaligheid worden de communicatielijnen heel kort gehouden, behalve tijdens het carnaval. Korte lijnen worden dan aardig uitgerekt maar blijven nog wel heel. Dat is ook Edel Design. 360 dagen, 24 uur per dag bereikbaar en 5 dagen even niet. .

Wil je onze collectie met eigen ogen zien?

Kom langs in één van onze winkels

Merk Insignety

Uniek, innovatief, creatief en zeer persoonlijk: dit zijn de kenmerken van de bijzondere Insignety ringen. Insignety biedt de unieke mogelijkheid om jullie hartslag, vingerafdruk of handschrift in de ringen te vereeuwigen. Het uitgangspunt? Bij Insignety geloven ze dat sieraden die een bijzonder levensmoment tastbaar maken, pas echte waarde hebben als ze door u ontworpen en persoonlijk zijn. De ringen die jullie uitwisselen zijn zo veel meer dan een sieraad van goud. Het zijn blijvende symbolen van jullie unieke band.

Met de innovatieve Insignety Ring Designer creëren jullie samen met ons op intuïtieve en creatieve wijze one-of-a-kind trouwringen. U bepaalt zelf de vorm, het materiaal (9, 14, 18 karaat geel,-wit-, of roodgoud), de kleur, de maat en de afwerking van de ringen. Vervolgens personaliseren jullie de ringen naar wens. Wat dacht u van de hartslag of vingerafdruk van uw geliefde, de songtekst van uw favoriete muziek of de coördinaten van de locatie waar u ten huwelijk bent gevraagd? Alles wat u toevoegt aan de ring, wordt in realtime zichtbaar op het scherm met een actuele prijs.

Zijn jullie enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak?

Merk Ruesch

Collection Ruesch is de enige Oostenrijkse trouwringen producent die in het laag- en middensegment het Duitse perfectionisme geëvenaard heeft. Met een zeer uitgebreid ringenaanbod leveren zij ringen in staal, titanium, goud, palladium, maar ook in het meest exclusieve platina. Het ontwerpen en fabriceren van deze zeer hoge kwaliteitsringen geschiedt volledig in eigen ateliers. Door hun veelzijdigheid, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geen selectief dealerschapbeleid hebben de ringen van CR in snelvaart tempo de Nederlandse markt veroverd.

Bijzondere ontwerpen waarin CR zich onderscheidt van andere merken is de Signs of Love collectie waarin 2 harten centraal staan en de organische ringen uit de Vulcano collectie.

Sterke punten van CR trouwringen zijn de zeer uitgebreide collecties in nagenoeg alle metalen en legeringen en de extreem snelle levering.

Merk Saint Maurice

Saint Maurice, één van de vele Duitse trouwringenleveranciers heeft een zeer ruim aanbod trouw- en verlovingsringen in alle segmenten van de markt. Van klassiek tot extravagant, van extreem goedkoop tot extreem duur. Saint Maurice produceert ringen in zilver, alle goud kleuren en legeringen, palladium en platina maar ook in staal en titanium. De inmiddels bekende Le Mariage slogan "wij verkopen alles, behalve nee" past eigenlijk ook heel goed bij deze bekende Duitse ringenproducent. De strategie van Saint Maurice is duidelijk gericht om nagenoeg alles wat de markt biedt in eigen beheer te kunnen produceren. Met hun jarenlange kennis en de meest geavanceerde technologie maakt Saint Maurice zonder enige twijfel oerdegelijke betaalbare trouwringen van onberispelijke kwaliteit.

Specifieke collecties die zich onderscheiden van de andere leveranciers zijn de zeer goed geprijsde Gold & Steel collecties waarin een witgouden effect wordt verkregen door toepassing van edelstaal. Op het oog niet zichtbaar, in de portemonnee wel merkbaar. De tweede collectie die zich onderscheidt van de andere merken is de Infinity collectie. Een beperkte collectie prachtige design trouwringen in zware uitvoering en heel veel diamant.

Sterke punten van Saint Maurice trouwringen zijn de zeer ruime en brede collectie en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Wil je onze collectie met eigen ogen zien?

Kom langs in één van onze winkels

Merk Meister

Meister, niet zo maar een trouwring maar een meesterstuk uit het absolute topsegment dat moeilijk te evenaren is. Dit Zwitserse familiebedrijf onderscheidt zich door volledig in eigen beheer trouw- en verlovingsringen te maken met buitengewoon prachtige designs en zeer zeldzame kwaliteit waar een prijskaartje aan hangt. Niet voor niets staat Meister aan de top van de markt. Meister ringen zijn alleen verkrijgbaar in 14 of 18 karaat wit, geel, rosé en rood goud of in het meest duurzame edelmetaal, platina 950. Een andere keus is er gewoon niet.

Sterke punten van Meister trouwringen zijn de fascinerende collectie met de meest uiteenlopende modellen van uitzonderlijke kwaliteit en het geloof in eigen kunnen. Met 120 jaar ervaring voert Meister een marktbeleid dat gericht is om het topsegment van de markt te voorzien van een M ring, het teken van Meister. Niet aan alle Meister trouwringen hangt een prijskaartje. De traditionele gladde ringen uit de Meister box zijn op zijn minst concurrerend te noemen en soms zelfs goedkoper dan de ringen uit het laag- en middensegment.

  Meister trouwringen

Merk Promises

Promises trouwringen, een typisch Nederlands merk met een zeer uitgebreide collectie trouwringen in alle segmenten van de markt. Of het gaat om goedkope ringen, zilveren ringen, titanium ringen, stalen ringen, gouden ringen, palladium ringen, platina ringen, wit- of geelgoud, rosé- of roodgoud of abrikoosgoud. Promises heeft het. Abrikoosgoud heeft een bijzondere warme goudkleur zit eigenlijk tussen de kleuren geel en rosé in en is momenteel helemaal hot.

Door hun selectieve dealerschap, innovatief en klantgericht beleid en daarnaast een uitstekende prijs kwaliteit verhouding zijn Promises trouwringen een absolute aanwinst in de Nederlandse markt.

De gouden trouwringen van Promisis zijn uitsluitend verkrijgbaar in 14 of 18 karaat. Dit is ook zo'n typisch voorbeeld van innovatie en markt- en klantgericht beleid. Door de stijging van de goudprijs heeft Promises een koerswijziging doorgevoerd. Er kwam een uitbreiding in de goedkopere collecties door trouwringen te vervaardigen in staal, titanium, zilver of palladium, of goud te gaan combineren met één van deze materialen. Perfecte trouwringen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De visie van Promises dat zij alleen gouden trouwringen verkopen als deze ook daadwerkelijk goud genoemd mogen worden bleef overeind.

Specifieke collectie die zich onderscheiden van de andere leveranciers zijn:

De ringen uit de MokumeGane collectie zijn stuk voor stuk uniek en onderscheidend te noemen. Door toepassing van eeuwen oude Japanse smeedtechniek worden de ringen op een arbeidsintensieve en bijzondere wijze door en door versierd. De letterlijke betekenis van mokume is houtnerf, gane betekent metaal.
De Sandwich collectie onderscheidt zich door samenvoeging van de 2 geheel afzonderlijk geproduceerde ringen waarin de binnenring in kleur afwijkt van de buitenring. Door toepassing van een apart samenvoegingsproces ontstaat een bijzondere ring van uitzonderlijke kwaliteit.

Sterke punten van Promises trouwringen zijn de zeer uitgebreide collectie in alle prijsklassen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun selectieve dealerbeleid.

Merk Gerstner

Gerstner is één van de vele Duitse trouwringproducenten uit Pforzheim. Zij vervaardigen al ruim 150 jaar top ringen in eigen huis. Dit familiebedrijf behoort tot één van de grootste leveranciers ter wereld. Trouwringen van Gerstner zijn verkrijgbaar in nagenoeg alle goud legeringen van 9 t/m 18 karaat in wit-, geel- rosé- en roodgoud als ook alle legeringen palladium en platina.

Het is bijna onmogelijk om een bepaalde collectie van Gerstner uit te lichten. Zij onderscheiden zich door zowel in de diepte als in de breedte prachtige ringen te produceren van de allerhoogste kwaliteit. Van goedkope trouwringen tot extreem dure trouwringen, Gerstner heeft het. Waar dit merk zich verder onderscheidt is de vrij flexibele bedrijfsvoering en indien nodig extreem snelle levering.

  Gerstner Gerstner

Wij kunnen Le Mariage in Haarlem aan iedereen aanraden die op zoek is naar deskundig advies bij het uitkiezen van trouwringen. Davor heeft ons heel goed geholpen, hij is zeer flexibel en vriendelijk. Onze ringen waren nog mooier dan we verwacht hadden en de gravure aan de binnenkant ziet er fantastisch uit. Wij hebben ringen van twee verschillende merken besteld en die waren netjes op tijd klaar en passen ook heel goed bij elkaar. Wij zijn super tevreden!

Wil je onze hele collectie trouwringen zien?

Maak een afspraak