Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen van Le Mariage

Bij ons vinden jullie een zeer ruime keuze aan trouwringen van Europese topmerken. Darnaaast is Le Mariage ook de exclusieve dealer van de Japanse Mokume Gane ringen van Jaume Labro. Buiten de zeer grote aanwezige collectie is er ook nog de mogelijkheid tot zelf ontwerpen in één van onze 3-d programma's of het laten vervaardigen van een eigen ontwerp door één van onze goudsmeden. Wat jullie ook zoeken in een trouwring: robuust of elegant, strak of organisch, modern of juist klassiek, goud, palladium of platina, Le Mariage heeft het in huis!

bekijk hieronder onze collectie trouwringen

trouwringen van eigen merk Spalato
Trouwringen van merk EGF
Trouwringen van merk Sickinger brand van EGF
Trouwringen van merk Breuning
Trouwringen van merk Aller Spanninga
Trouwringen van merk Edeldesign
Trouwringen van merk Ruesch
Trouwringen van merk Saint Maurice
Trouwringen van merk Meister
Trouwringen van merk Gerstner
trouwringen van merk Vincent van Hees
trouwringen van merk JAUME LABRO

Merk Spalato Collectie

Onze eigen Spalato collectie is geselecteerd op een aantal best verkochte modellen van de afgelopen jaren. Deze bestsellers worden exclusief voor Le Mariage en onder eigen label door verschillende Duitse leverancier geproduceerd. Alle modellen zijn zeer snel te leveren in zowel 14 en 18 krt geel-,rood-, rosé en witgoud als in platina en palladium. De Le Mariage collectie staat garant voor topkwaliteit, perfecte service en door de directe lijnen met de producent, de beste prijs. Alle diamanten groter dan 0,30 crt worden met GIA, IGI of HRD certificaat geleverd.

Merk EGF

Over exclusief gesproken.... De combinatie van innovatie en kwaliteit aan de ene kant en traditie en emotie aan de andere kant heeft er voor gezorgd dat de trouwringenfabrikant Eduard G. Fidel in de afgelopen 80 jaar is uitgegroeid tot één van de leiders in de internationale verlovings- en trouwringenbranche. Binnen de collecties kan iedereen zijn eigen stijl terugvinden of zelfs creëren. De hoogwaardige trouwringen worden gekenmerkt door exclusiviteit, elegantie en draagcomfort. Met de ringenconfigurator in onze winkels is het mogelijk om in een handomdraai persoonlijke ringen te ontwerpen. Door verandering van breedte, vorm, legering en de zetting van de briljanten kan men een perfect en individueel model ontwerpen, zelfs in de meest edele metaal, de River Platina. Iedere verandering is direct zichtbaar en voorzien van de actuele prijs.

Merk Sickinger

 

Leuke zaak in het centrum van Alkmaar- wij waren die dag een van de 1e klanten in de nieuwe locatie. We konden in alle rust rondkijken en met behulp van het advies hebben we een hele mooie set ringen uitgezocht. Toen we de ringen uiteindelijk gingen ophalen werd onze keuze bevestigd. Wij zijn erg blij met de ringen en waarderen de service en vriendelijkheid zeer:)

Merk Breuning

Een mooi en traditioneel Duits familiebedrijf anno 1927 dat voor ieder budget een prachtige en zeer uitgebreide collectie trouwringen heeft neergezet. Of je nu kiest voor een zware of lichte ring in zilver, palladium, wit-, geel-, rosé-, rood- of zwartgoud in 8, 9, 14, of 18 karaat of in het meest duurzame platina met veel, weinig of geen diamant, Breuning heeft het.

Merk Aller Spanninga

De liefde en passie voor het vak hebben er voor gezorgd dat de nog enige overgebleven Nederlandse trouwringenfabrikant na 156 jaar nog stoícijns overeind staat. Dit grootste trouwringenatelier uit het Friese Joure heeft in tegenstelling tot Anjer, Constant en Desire beleid gevoerd waarin fusie van trends, mode en innovatie optimaal zijn benut. De collectie van Aller Spanninga is heel breed. Wat je ook wil, zij hebben het of zij maken het.

Merk Edeldesign

Unieke made in Holland trouwringen van de allerhoogste kwaliteit. In een klein atelier wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. Door gebruik te maken van deze moderne technieken bereikt de edelsmid een ongekende graad van perfectie. Edel Design trouwringen zijn verkrijgbaar in wit-, geel-, rosé-of roodgoud evenals in platina.

Wil je onze collectie met eigen ogen zien?

Kom langs in één van onze winkels

Merk Ruesch

Collection Ruesch is de enige Oostenrijkse trouwringenproducent die in het laag- en middensegment het Duitse perfectionisme geëvenaard heeft. Met een zeer uitgebreid ringenaanbod leveren zij ringen in staal, titanium, goud, palladium, maar ook in het meest exclusieve platina. Het ontwerpen en fabriceren van deze kwaliteitsringen geschiedt volledig in eigen ateliers. Door hun veelzijdigheid, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geen selectief dealerschapbeleid hebben de ringen van Collection Ruesch in sneltreinvaart de Nederlandse markt veroverd.

Merk Saint Maurice

Saint Maurice, één van de vele Duitse trouwringenleveranciers heeft een zeer ruim aanbod trouw- en verlovingsringen in alle segmenten van de markt. Van klassiek tot extravagant, van goedkoop tot extreem duur. Saint Maurice produceert ringen in zilver, alle goud kleuren en legeringen, palladium en platina maar ook in staal en titanium. De strategie van Saint Maurice is duidelijk gericht om nagenoeg alles wat de markt biedt in eigen beheer te kunnen produceren. Met hun jarenlange kennis en de meest geavanceerde technologie maakt Saint Maurice zonder enige twijfel degelijke en betaalbare trouwringen van goede kwaliteit.

Wil je onze collectie met eigen ogen zien?

Kom langs in één van onze winkels

Merk Meister

Meister, niet zo maar een trouwring maar een meesterstuk uit het absolute topsegment dat moeilijk te evenaren is. Dit Zwitserse familiebedrijf onderscheidt zich door volledig in eigen beheer trouw- en verlovingsringen te maken met buitengewoon prachtige designs en perfecte kwaliteit waar wel een prijskaartje aan hangt. Niet voor niets staat Meister aan de top van de markt. Meister ringen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde dealers. Toegegeven, een ring van Meister is niet goedkoop, maar is qua design en afwerking een meesterstuk op zich. Het verschil is niet alleen zichtbaar, het is ook voelbaar.

  Meister trouwringen

Merk Gerstner

Gerstner, de grootste trouwringenleverancier ter wereld is één van de vele Duitse trouwringproducenten uit Pforzheim. Zij vervaardigen al ruim 150 jaar top trouw- en verlovingsringen in eigen huis. Trouwringen van Gerstner zijn door de zeer flexibele bedrijfsvoering extreem snel leverbaaar in alle kleuren goud als ook alle legeringen palladium en platina.

  Gerstner Gerstner

Merk Vincent van Hees

Sieradenontwerper die met zijn ideeën bijzondere trouwringen een extra dimensie heeft gegeven. De collectie van deze Nederlandse kunstenaar is van tijdloze schoonheid met een pure, vloeiende vormentaal die onweerstaanbaar oogstrelend is. Alle ontwerpen kunnen gemaakt worden in alle kleuren 14 of 18 karaat goud, alsmede in platina. .

Bij deze fijne winkel zijn wij fantastisch geslaagd voor mooie trouwringen. Davor heeft ons uitstekend geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd en gaf ons een eerlijk advies. Er is echt persoonlijke aandacht voor jou als klant. Je voelt je absoluut geen nummer. We kregen als dank voor onze aanschaf zelfs een heerlijk flesje wijn. Erg sympathiek! Vorig weekend hebben we onze trouwringen opgehaald. De ringen waren precies zoals wij hadden gehoopt. Als je op zoek bent naar een goede leverancier van trouwringen, dan kan ik deze absoluut aanbevelen.

Merk Jaume Labro

Uniek gesmede ringen met prachtige houtnerfstructuren, die in Japan volgens eeuwenoude traditie met de hand worden gemaakt. Ringen worden gekenmerkt door verfijning, schoonheid en perfectie en zijn simpelweg niet te evenaren. Gegarandeerd duurzaam geproduceerd met gerecycled goud, verantwoord gewonnen diamanten en vervaardigd met respect voor mens en natuur. De Mokume Gane ringen van Jaume Labro zijn verkrijgbaar in Tokio, New York, Hong Kong, Shanghai, Singapore, London... en in ons filiaal in Haarlem. Voor uitgebreid info zie www.mokumegane.nl

Mokume Gane Collectie

Mokume Gane is een eeuwenoude Japanse Samurai edelsmeedkunst waarbij houtnerfachtige patronen worden gecreëerd met diverse lagen edelmetalen. Een Mokume Gane verlovingsring is een unieke ring waarbij Japans traditioneel vakmanschap en westerse esthetiek bij elkaar zijn gekomen. Alle kleurencombinaties van uitsluitend 18 karaat goud, palladium en zilver vallen onder de Mokume Gane patronen. De combinatie met platina, iets wat door de meester zelf is ontwikkeld en beschermd door een patent, wordt Royal Mokume© genoemd.

Antarctica

Antarctica, geïnspireerd op het adembenemende en eindeloze witte landschap van de Noordpoolcirkel. Dit kleurenspel wordt verkregen door fusie van 2 legeringen, eerste gehalte zilver en 18 karaat witgoud.

Aurora

Aurora, geïnspireerd door het kleurenspel van het "poollicht" is een legering van 3 verschillende kleuren goud en zilver. De combinatie van eerste gehalte zilver en 18 karaat geel-,rosé- en witgoud geeft de ring een lichte gloed van bewegende en vlammende bogen zoals deze tijdens het noorderlicht te zien zijn.

Bamboo

Bamboo, geïnspireerd door duurzaamheid een zichtbare Mokumé structuur waarin verticale en horizontale lijnenspel elkaar in verschillende richtingen doorkruisen. Het contrast tussen de grijze kamers en oranjeachtige lijnen wordt verkregen door fusie van 18 karaat rosé- en witgoud.

Hier ervaar je service zoals service hoort te zijn. Afspraken worden netjes bevestigd, en je merkt dat deze mensen oprecht geïnteresseerd zijn in haar klanten.

Baobab

Baobab, geïnspireerd door de oranje-gele gloed van de takken van deze Afrikaanse reuzenboom, ook wel apenboom genoemd. De grillige Mokumé structuur in de ring refereert naar de takken die als wortels in de lucht steken. De oranje gloed wordt verkregen door de combinatie van eerste gehalte zilver en 18 karaat rosé- en witgoud. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl.

Cosmos

Cosmos, geïnspireerd op ons heelal en alles wat daarin is. De zon, de maan, de aarde, de sterren... Een kleurenspel van eindeloze ruimte van onze universum met de letterlijke betekenis "harmonie". De geelgrijze tinten worden verkregen door combinatie van eerste gehalte zilver te legeren met 18 karaats geel- en witgoud.

Heel goed geholpen door Devor! Hij heeft veel kennis van zaken, luistert goed naar je wensen en heeft keus genoeg om fantastisch mooie ringen uit te zoeken. Echt een aanrader.

Ice

Ice, geïnspireerd op de kleurenspel van het in de natuur bevroren water. Het samenpakken van kristalheldere watermassa met verschillende witte tinten is pure kunst. Labro en zijn team hebben met behulp van geavanceerde technieken Royal Mokume © ontwikkeld. Deze unieke creaties van platina, witgoud en zilver is door de extreme hardheid van platina zonder deze technieken simpelweg niet te maken.

Volcano

Volcano, geïnspireerd op het kleurenspel van de vuurspuwende berg. Gesmolten gesteente, gas en brokstukken die na een vulkaanuitbarsting naar buiten komen. De combinatie van de grillige patronen van de zachtrode terrakleur van de gesteente en de witte kleur van het as wordt verkregen door gebruik te maken van uitsluitend 18 karaat rosé- en witgoud.

Eclipse

Eclipse, met een letterlijke betekenis "verduistering" is een ring waarbij het Mokumé structuur wordt bedekt door zichtbaar traditionele ring in een kleur naar keuze. Kortgezegd, de binnenkant van de ring kan gesmeed worden in diverse houtnerfstructuren die door één kleurige ring axiaal wordt bedekt. De keuze van jouw kleurencombinatie blijft voor een ander geheim. De ringen zijn te bestellen in alle breedtes tussen de 2 en 7 mm in zowel platte als bolle profielen en uiteraard ook in infinity stijl. De Mokume Gane structuren die bij Eclipse toegepast worden zijn Antartica, Baobab, Aurora en Cosmos.

Wil je informatie opvragen of wil je onze hele collectie trouwringen zien?