Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Over ons

Le Mariage, niet zomaar een bedrijf maar een bedrijf met geschiedenis. Een lange lijn vol ontwikkeling die wat ons betreft nog heel veel verder zal gaan lopen maar waar twee dingen altijd centraal zullen blijven staan: De liefde voor onze producten en de service naar onze klanten!

Hoe werken wij

Elke klant is uniek en heeft zijn eigen wensen en zijn eigen budget. Behalve een breed assortiment aan topmerken heb je daar nog iets voor nodig... Aandacht! Dit geven wij door voornamelijk op afspraak te werken. Zo heeft de klant alle tijd om rustig ons aanbod te bekijken en zijn wensen en budget te bespreken met één van onze specialisten. Werken op afspraak houdt ook in dat onze tijden flexibeler zijn waardoor we altijd een moment kunnen kiezen waarop het uitkomt. Afspraken zijn bijvoorbeeld ook mogelijk in de avonden en in de weekenden. Natuurlijk is het, bij de filialen die gewoon open zijn, altijd mogelijk om zomaar binnen te wandelen. Naast een enorm merkenaanbod trouwringen en verlovingsringen zoals Meister, Breuning, Saint maurice, Aller Spanninga, Aurodesign, Ruesch, EGF, Bruno M., en vele anderen bieden wij ook de mogelijk tot zelf ontwerpen waardoor in ieder filiaal dan ook de slogan geldt: "Wij verkopen alles, behalve ''nee''"

Wij zijn ook erg trots dat wij door de vakjury van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) beloond zijn met een nominatie voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017 in de categorie trouwringen specialist van het jaar. Ook zijn al onze vestigingen in het bezit van het keurmerk trouwen. Dit keurmerk staat garant voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven en wordt jaarlijks door een onafhankelijk bureau getoetst.

Tel hierbij op: Lekkere koffie, aantrekkelijke prijzen en leuke acties en het is duidelijk: Het is moeilijk om níet bij ons te slagen!!

Dutch Wedding Awards 2014 Le Mariage genomineerd voor Dutch Wedding Awards 2017

Waarom trouwringen

Als één van de eersten in Nederland hebben wij de switch gemaakt van een juwelier met trouwringen en verlovingsringen naar dé trouw- en verlovingsringenspecialist. Wij kozen ervoor om trouwringen en verlovingsringen niet meer als onderdeel te hebben maar als kern. In onze ogen moest het echt een aparte afdeling worden omdat de keuze voor een trouwring zo geheel anders is dan de keuze voor een nieuw horloge of nieuwe oorbellen. Het is een keuze die een leven lang mee gaat en wat is er nou specialer dan daar onderdeel van te mogen zijn? Ons doel is onze klanten de aandacht en service te geven die zij verdienen. Met een enorm enthousiasme, gevoel en passie voor trouwringen zijn wij begonnen aan deze missie. Door de deelname in het hele land aan grote evenementen als de Love & Marriage beurs en de Weddingfairs maar ook de kleine lokale beurzen zijn wij met onze 5 intieme vestigingen inmiddels een begrip geworden in deze branche. Wie kan er nou zeggen dat hij leeft van de liefde? Wij dus!

Waar het allemaal begon

In 1999 begon het Beverwijkse echtpaar Tina en Davor in een prachtige en drukke juwelierszaak in hartje Den Haag. De zaak groeide uit tot een begrip in Den Haag en al snel was er een trouwe klantenkring. Hier kon men voor werkelijk alles terecht; gouden en zilveren armbanden, colliers, horloges en ook trouw- en verlovingsringen. Omdat de zaak zo druk was werd er, speciaal voor de trouw- en verlovingsringen boven de winkel een ruimte ingericht, "Le Mariage". Zo konden de klanten in alle rust en onder het genot van een kopje koffie door de brede collectie trouwringen gaan, zonder gestoord te worden door in- en uitlopende andere klanten, iets wat in die tijd echt uniek was. In de winkel beneden werd het ook steeds drukker en dus waren er eigenlijk handen te kort. Toen in 2008 Amber in de juwelierszaak kwam werken was het team compleet. Zij hield zich voornamelijk bezig met de trouwringen en zo werd de studio boven de winkel steeds drukker en werd er steeds meer op afspraak gewerkt om zo efficiënt mogelijk te werken en iedere klant de aandacht te kunnen geven die zij verdienden. Tussen het juweliers echtpaar en Amber ontstond een hechte band en zo werd het een heus "familiebedrijf". Toen er zich in 2011 een koper aandiende voor de zaak in Den Haag, Amber zwanger werd van haar eerste kindje en Davor en Tina er ook wel aan toe waren om wat dichter bij huis te gaan werken werd besloten de juwelierszaak te verkopen en verder te gaan als trouwstudio Le Mariage. Zo begonnen de kleine, sfeervolle studio''s in Rotterdam (dichtbij voor Amber) en in Alkmaar (dichtbij voor Davor en Tina) waar nog steeds hecht samengewerkt werd, alleen op afstand. Dat dit concept geliefd is bij de klanten blijkt wel uit de groei. Slechts een paar jaar verder is de vijfde trouwstudio Le Mariage een feit!

Kwaliteiten van Le Mariage

Vaste deelnemer van Love & Marriage beurzen en de Weddingfairs

Gratis jaarlijkse controle en gratis graveren.

Door de grote diversiteit aan merken bieden wij in alle prijsklassen voor u dé passende ring

Geen online verkopen! Bij Le Mariage staat niet de ring maar de klant centraal. Wij geloven dat persoonlijk contact meer is dan een ring alleen.

Wij leveren wat u van ons verwacht: kwaliteit en service. Wij zijn niet zo maar een trouwringenzaak, wij zijn Le Mariage!

Heb je nog vragen?

Stel een vraag

Reviews

Reviews van www.theperfectwedding.nl

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak