Het Keurmerk Trouwen van Le Mariage - Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwringen Haarlem

Wilt u trouwringen kopen in Haarlem?

Haarlem, zonder twijfel één van de leukste steden van Noord Holland. Door de ultieme mix van shoppen en cultuur is Haarlem al meerdere malen uitgeroepen tot dé winkelstad van Nederland. Prima geschikt dus om trouwringen uit te zoeken. De Groote Markt met St.Bavo kerk en het Teylers museum zijn enkele van de culturele trekpleisters van Haarlem. In het oude karakteristieke centrum, vol met oude panden vinden jullie een ruim aanbod aan authentieke winkels, luxe boutiques, trendy kledingwinkels, bijzondere antiekwinkels en zeer veel speciaalzaken op elk denkbaar gebied. Zo ook op het gebied van trouw- en verlovingsringen. In één van de 6 "Gouden straatjes", de Schagchelstraat 1 in Haarlem is de trouwringenspeciaalzaak Le Mariage gevestigd.

Le Mariage Trouwringen Haarlem staat niet alleen bekend als dé trouwringenspecialist van Haarlem en omstreken maar staat ook hoog aangeschreven bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Als trotse bezitter van het Keurmerk Trouwen was Le Mariage in 2015 één van de 3 genomineerden voor de Dutch Wedding Award in de categorie trouwringspecialist van het jaar. Wil je het aanzoek doen of zoeken jullie dé mooiste trouwringen voor dé mooiste dag? Dan is dit de goede reden om je trouwringen of verlovingsringen te kopen in hartje Haarlem.

In de nabij gelegen parkeergarage´s de Appelaar, de Kamp en de Raaks is er voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze collectie trouwringen?

Bekijk onze trouwringen

Openingstijden Le Mariage Trouwringen Haarlem

Zaterdag 10.00 - 18.00
Liever een afspraak op een andere dag of tijdstip?
023-5767884
haarlem@lemariage.nl

Openingstijden? Jij mag het zeggen. Ook daarin zijn wij onderscheidend. Bij een huisarts kun je binnen lopen, voor een specialist maak je een afspraak.

Ga je voor algemene kennis? In een straal van 1 kilometer vind je tientallen juweliers die naast hun uitgebreide sieraden - en horloge collectie ook trouwringen verkopen.

Ga je voor specialisme? In en straal van 50 kilometer vind je 2 juweliers die naast hun uitgebreide trouwringen collectie uitsluitend verlovingsringen verkopen. Zijn wij dan een specialist? Dat zeggen wij niet... dat zeggen onze klanten (zie ook onze recensies op The Perfect Wedding )

Wil je langskomen voor een afspraak? Bel 023 5767884 of mail naar haarlem@lemariage.nl

Is het urgent? Wil je weten hoe snel je onze ruime collectie kunt bekijken of wil je vandaag nog aan de slag met de meest geavanceerde designconfigurators van Acredo of Insignety om je eigen ring te ontwerpen?

Bel onze 211 spoedlijn 06 129 65 610 en je weet het.

Le Mariage, lid van NTBO en trotse bezitter van het Keurmerk Trouwen is geen juwelier met trouwringen, maar dé trouwringen juwelier.

Le Mariage Haarlem 9.8 uit 88 ervaringen

  • haarlem@lemariage.nl
  • 023-5767884
  • Schagchelstraat 1

Wil je ons bezoeken?

Maak een afspraak